Fideuets de peix amb cloïsses

 

 

Ingredients

  • Fideuets del nº. 0; fideví. (uns 70 g per hom)

  • 5/6 cloïsses per hom

  • 2 alls

  • Brou de peix (1 cullerot ben ple per cada ració)

  • Oli

 

Com fer-ho

  • Deixarem les cloïsses en remull amb aigua i sal, devers 1/2 hora.

  • Les escorrerem

  • Dins una paella de fer arròs, sofregirem els alls, que quedin ben torrats.

  • Quan estiguin, baixarem el foc i abocarem els fideuets dins l'oli.

  • Els anirem remenant que es vagin torrant i agafant color. Han de quedar ben fosquets, i iguals.

  • Hi tirarem el brou de peix i deixarem que arranqui el bull.

  • Hi repartirem, per damunt, les cloïsses, que s'obriran.

  • Al cap de cinc minuts, els apagarem i taparem amb una tapadora: Una vegada tapats, s'acabaran d'eixugar i es giraran cap amunt, com si fossin cabells tallats a navalla.

  • Ho servirem amb una salsa maonesa o allioli, al gust.